✔︎ A borkészítés minden mozzanata a Borkúria alatti pincénkben történik.
✔︎ A szőlőt kén és bármilyen adalék hozzáadása nélkül, natúran dolgozzuk fel: bogyózzuk, héjon áztatjuk és legfeljebb 65%-os lékinyeréssel préseljük.
✔︎ A mustot spontán vagy natúr bio élesztővel erjesztjük.
✔︎ A bor érlelésére kizárólag természetes anyagú edényeket használunk: inox, fa, kerámia és üveg.
✔︎ A fehérboraink kevesebb mint 100 mg/l, míg a vörösboraink kevesebb, mint 80 mg/l összkénnel kerülnek palackba.
✔︎ A legtöbb borunkat mindenféle derítés és szűrés nélkül palackozzuk. Amit derítünk és szűrünk az is kizárólag bentonite agyagásvánnyal és papír szűrőlappal találkozik. Állati eredetű derítőszereket egyáltalán nem használunk.
✔︎ Minden palackunkat gravitációs töltőfejjel töltjük és kézzel zárjuk.